3-6 retter

«Fennikelspeket laks»
Speket laks med sukkertare & råmarinert fennikel
snøfrisk, pepperrot & vårløkmajones
tapioka chips, rugsmuler & dill vinagrette

«Torsk * 2»
Torsk med revet klippfisk
Confitert sjalottløk, endive & puffet perlespelt
Tomatkompott & hjerteskjell veloute

«Sterk, søt & syrlig»
Bakt kveite på skalldyrrissoni
Bock-choy, lime & ingfær
Green curryskum med sitrongress

«And i variasjon»
Rosastekt andebryst
Syltet rødbete, brunet jordskokk & perleløk
Bresert andelår & savoykål «rulette»
Andesjy med varme krydder

«ost»
Modne oster fra fjern og nær med marmelade
Hjemmelaget brød med tørkede frukter

«Sjokolade & peanøtter»
ValrhonaTanariva krem & kandiserte peanøtter
Fløtekaramell, karamellisert hvitsjokolade, limeskum & limesirup
Peanøttis

 Pris:

3-retter: 590,-

4-retter: 650,-

5-retter: 700,-

6-retter: 750,-